Home Bamboo Acoustics

Verbeter de wereld, bouw met bamboe

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

In de bouwwereld zijn er maar weinig producten die zo’n snelle opmars laten zien als bamboe. Steeds meer bouwers, opdrachtgevers en architecten kiezen voor dit bijzondere materiaal. En die keuze is niet toevallig. Want bamboe biedt ongedachte mogelijkheden voor de constructie van wanden, plafonds en andere elementen, in woningen en bedrijfsgebouwen.

Bamboe is een alternatief met vele pluspunten. In technisch en esthetisch opzicht, maar ook waar het gaat om duurzaamheid. Want het is een ideale vervanger van exotische houtsoorten. Een product waarmee de kaalslag van tropische wouden effectief kan worden teruggedrongen. Bamboe is daardoor niet alleen een hoogwaardig product, het is ook een keuze voor een hoogwaardige wereld.      

Bamboo Acoustics is al sinds vele jaren een van de belangrijkste leveranciers van bamboeproducten voor de bouwsector. Waarbij we voortdurend op zoek zijn naar nieuwe, nog betere toepassingen. In deze brochure een overzicht van de mogelijkheden die we u bieden met het materiaal van de toekomst: bamboe!
 
Bamboo Acoustics biedt de schoonheid van de natuur.
En dat willen we over twintig jaar ook nog kunnen doen.